torsdag 11 mars 2010

Eatsleepknit.com


Vill passa på och tipsa om en bra hemsida som jag köpt garn från, nämligen Eatsleepknit.com. Några har undrat vart jag köpt mina två gula Malabrigo Lace härvor från och det var därifrån. Betalade 193 kr inkl. frakt och hade dem i brevlådan bara 4-5 dagar efter beställningen var lagd. Letade nämligen på svenska sidor först efter just gul Malabrigo men kunde inte hitta det så jag blev jätteglad när jag googlade fram den här sidan med en massa garner och färger att välja mellan! Och priset blev ju faktiskt lägre än om jag hade beställt dem från Sverige eftersom jag sett att de flesta garnaffärer säljer dem för 99 kr/härvan!

6 kommentarer:

 1. Hej Jenny, Tusind tak for din fin sokkegarns pakke. Jeg glæder mig til at komme igang med at strikke af det :-) Mvh Alis

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset, man blir ju helt sjuk på alla färger som fanns att välja på!!

  SvaraRadera
 3. Tack fär tipset, ska genast kolla in och se vad de har.
  Det gula är så fint, så fint!

  SvaraRadera
 4. Jag är ute och trillar runt för att hitta lite inspiration. Har aldrig varit in på din sida så jag sitter här och tittar och läser med stort nöje. Jag måste bara försöka att komma igen senare om jag minns länken. Underbar blog.

  Lisbet

  SvaraRadera
 5. Trevlig blogg du har!
  Mvh Theresa

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Jag tänkte fråga dig om du skulle rekommendera Colinettes Cadenza? Har stickat i ART och Mohair tidigare och tycker de är suveräna, upptäckte Cadenza nyss och tycker det ser så fint ut på bild, men frågan är ju hur det är egentligen :)
  Stickaffären i min stad har en massa Colinette, men jag vet inte om de har Cadenza...får undersöka! :)
  Tack på förhand!
  /cordy

  SvaraRadera