torsdag 21 januari 2010

Blockad Ishbel
Min första Ishbel är färdig! Jag var rädd för att den skulle bli för liten men nu när jag har blockat den tror jag den är räddad. Vad skulle man göra utan blockning?! I efterhand så hade jag nog gjort den i den stora versionen eftersom garnet hade räckt. Nu gjorde jag den lilla slätstickningen och den stora spetsdelen istället. Hoppas mamma tycker om den!

Idag fick jag också hem en beställd Knits spring 2009. Har bestämt mig för att göra en Whisper cardigan av mina 2 Malabrigo Lace härvor som jag har liggandes och mönster till den fanns i Knits. Det är faktiskt riktigt smidigt att beställa tidningar från dem, de är snabba på att leverera.

5 kommentarer:

 1. Vilken fin cardigan. en sån måste jag också göra. Tur att det finns så många bra bloggar att inspireras av. Tack för det! :)

  SvaraRadera
 2. Kikade precis på februarimönstret och det verkar onekligen mer komplicerat än Kristina, men det ska nog gå ändå! Dock har jag inte lärt mig magic loop ännu, men det kanske går att sticka dem med vanliga strumpstickor också? Hoppas man får tillgång till forumet snart så man kan prata om sånt här där!

  SvaraRadera
 3. Den är så vacker, den där Ishbel. Ishbel, hmmm, ett bra flicknamn...

  Ditt paket är INTE skickat än, väntar nämligen på en leverans som ska komplettera min gåva till dig.

  //Hemliskompis

  SvaraRadera
 4. Ingen fara hemliskompis! Jag väntar med spänning! Den som väntar på något gott...

  SvaraRadera